Boothoes Gouda | Boothoes.nl | Hoezen Specialist

BOOTZEIL BESTELLEN IN Gouda

Wilt u een boothoes bestellen in de regio Gouda met gratis verzending en altijd op voorraad. Dan bent u bij Boothoes.nl op het juiste adres. Bestelt u bij Boothoes.nl een bootzeil voor 14:00 uur in de avond, dan heeft u het bootzeil de volgende dag in huis. Wij leveren onze kwaliteitsproducten door heel Nederland af.

PRODUCTEN BOOTHOES.NL Gouda

Boothoes.nl biedt een groot assortiment aan boothoezen, rubberboothoezen en buitenboordmotorhoezen aan in Gouda. Zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een hele snelle levering:

Al onze producten zijn gebaseerd op zogeheten ‘Marine  Grade’ kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn deze producten uiterst geschikt voor gebruik op het water. De duurzame materialen en het mega hoge kwaliteits- polyester doek zorgt voor een unieke combinatie aan eigenschappen. Niet voor niets is Boothoes.nl één van Nederlands grootste webshops in bootzeilen.

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN

Bij Boothoes.nl Gouda proberen we de levertijden zo kort mogelijk te houden. Hierdoor heeft u meer tijd om op het water te genieten van uw boot. We verzenden alle bestellingen dezelfde dag, indien de bestelling voor twee uur in de middag wordt gedaan. Onze vertrouwde partner DPD Nederland levert al onze bestellingen naar uw afleveradres uit. Het kan voorkomen dat de levertijd rond de feestdagen langer is dan je van ons gewend bent. Dit komt door de grote stroom aan bestellingen vanuit het hele land (met name uit Gouda), die rond de feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.

De verzendkosten van alle bootzeilen van Boothoes.nl in Gouda zijn gratis. Zo kun jij geld besparen om weer andere leuke dingen. We kiezen altijd voor een betrouwbare vervoerder met de snelste levertijd.

CONTACT BOOTHOES Gouda

Mochten er nog vragen zijn over onze producten, service of andere opmerkingen. Neem dan gerust contact met ons op. We staan bekend om onze beste infrarood producten en onze top service en daarom adviseren je graag over onze producten. U kunt uiteraard ook mailen naar info@boothoes.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar.