Boothoes Heerlen | Boothoes.nl | Hoezen Specialist

BOOTZEIL BESTELLEN IN Heerlen

Wilt u een bootzeiltje bestellen in de regio Heerlen met gratis verzending en altijd op voorraad. Dan bent u bij Boothoes.nl op het juiste adres. Besteld u bij Boothoes.nl een bootzeil voor 15:00 uur in de middag, dan heeft u het bootzeil de volgende dag in huis. Wij leveren onze kwaliteitsproducten in heel Nederland af.

PRODUCTEN BOOTHOES.NL HEerlen

Boothoes.nl biedt een groot assortiment aan boothoezen, rubberboothoezen en buitenboordmotorhoezen aan in Heerlen. Zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een hele snelle levering:

Al onze producten zijn gebaseerd op zogeheten ‘Marine  Grade’ kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn deze producten zeer geschikt voor gebruik op en buiten het water. De duurzame materialen en het hoge kwaliteits- polyester doek zorgt voor een unieke combinatie aan eigenschappen. Niet voor niets is Boothoes.nl Nederlands grootste webshops in bootzeiltjes.

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN

Bij Boothoes.nl Heerlen proberen we de levertijden zo kort mogelijk te houden. Hierdoor heeft u meer tijd om op het water te genieten van uw boot. We verzenden alle bestelling dezelfde dag, indien de bestelling voor 14:00 wordt gedaan. Onze vertrouwde partner DPD Nederland levert al onze bestellingen naar uw afleveradres uit. Het kan voorkomen dat de levertijd rond de feestdagen langer is dan je van ons gewend bent. Dit komt door de grote stroom aan bestellingen vanuit het hele land, die rond de feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.

De verzendkosten van alle bootzeilen van Boothoes.nl Heerlen zijn gratis. Zo kun jij geld besparen om daar leukere dingen mee te doen. Heatek Helmond kiest altijd voor een betrouwbare vervoerder met de snelste levertijd.

CONTACT BOOTHOES HEerlen

Mochten er nog vragen zijn over onze producten, service of andere opmerkingen. Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over onze producten. U kunt uiteraard ook mailen naar info@boothoes.nl. Onze medewerkers staan ten alle tijden voor je klaar.