Hoe kies ik de juiste maat?

Hoe kies ik de juiste maat?

De correcte maten van uw boot- rubberboot en of buitenboordmotor zijn erg belangrijk bij het aanschaffen van een boothoes. Is de hoes te klein of te groot, dan koop je natuurlijk een hoes die niet goed aansluit op de contouren van je boot. Boothoes.nl biedt een breed assortiment aan met 8 boothoes maten, 5 rubberboothoes maten en 3 buitenboordmotorhoes maten.

De afmetingen van je boot- rubberboot of buitenboordmotor zijn belangrijk om te weten, en op basis van deze informatie ga je vergelijken. De hoes die binnen de maten van de aangeboden hoezenpakket van Boothoes.nl wordt aangeboden is altijd de correcte maat.

BEKIJK HIER DE MAATVOERINGEN VAN HET ASSORTIMENT

Al onze producten zijn exclusief van het merk OdeSea en zijn van bijzonder luxe en hoge kwaliteit. De OdeSea hoezen hebben een speciale behandeling gehad waardoor ze UV-, schimmel en waterbestendig zijn. Hierdoor behoudt een OdeSea hoes de diepzwarte kleur vele malen langer dan andere boothoezen in de markt. De diepzwarte kleur geeft uw boot- rubberboot of buitenboordmotor dan ook een luxe en aangename uitstraling.

Mocht uw boot- rubberboot of buitenboordmotor toch niet helemaal de juiste afmeting hebben, dan kunt u deze kostenloos ruilen voor een passende maat. Heeft u andere feedback of klachten, en wilt u uw bestelling retour aanmelden, dan kunt u contact met onze klantenserivce opnemen 0570-572 230. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen of emailen op: info@boothoes.nl