Verzending & Retour

Verzending & retour

Bij Boothoes.nl kunt u veilig en gemakelijk betalen met de door u gewenste betaalmethode. Wij zorgen er altijd voor dat u in een veilig omgeving uw betaling doet, en werken enkel met gecertificeerde instellingen. 

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

Partner in vervoer

Om onze bestellingen altijd op tijd te laten bezorgen, werken wij samen met de één van de betrouwbaarste vervoerders van Nederland. Boothoes.nl is één van de partners van DPD Parcel en hebben al meer dan 10 jaar een succesvolle samenwerking.

DPD

Verzending

Bij Boothoes.nl wordt uw bestelling vanaf €15,- altijd gratis verzonden. Het bestellen via Boothoes.nl is snel en gemakkelijk. Bestelt u doordeweeks voor 14:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Als u niet thuis bent zal het pakketje bij de buren worden geleverd. U krijgt een andere bezorgdatum of u kunt uw pakketje ophalen bij een pick-up punt. 

REtour

Mocht uw boot- rubberboot of buitenboordmotor toch niet helemaal de juiste afmeting hebben, dan kunt u deze kostenloos ruilen voor een passende maat. Heeft u andere feedback of klachten, en wilt u uw bestelling retour aanmelden, dan kunt u contact met onze klantenserivce opnemen 0570-572 230. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen of emailen op: info@boothoes.nl